aasod | Дата: П`ятниця, 11.07.2025, 18.12.24 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| рузі, порадьте щось реально компактне з нормальним смаком і щоб не тікало. Звичайні поди трохи громіздкі для мене. Зараз дивлюсь на Vaporesso XROS 4 Mini, виглядає топ. Є в Guru Vape — хтось брав? Чи варто?
|
|
| |
qaqzob | Дата: П`ятниця, 11.07.2025, 18.13.22 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Статус: Offline
| Бро, я якраз шукав под, який можна кидати в кишеню без страху, що щось потече або відламається — і зупинився на XROS 4 Mini https://guruvape.com.ua/pod-sys....riginal . Брав в Guru Vape — бо раніше вже замовляв там XROS 3, і все було чітко. ✅ Форм-фактор — ідеальний: малий, легкий, без кнопок, тільки затяжка. Виглядає як преміум-флешка. ✅ Смак — такий самий як у XROS 4, нічим не поступається, картриджі ті самі. ✅ Надійність — за 3 тижні юзу не тік ні разу, картридж не плюється, заряд тримає день. ✅ Підтримка солі — я беру Chaser на 25 мг, тягнеться м’яко, без удару по горлу. Щодо Guru Vape — як завжди топ. Приїхало у фірмовій упаковці, усе нове, запаяне. Код пробився на сайті Vaporesso. Взяв ще картриджі 0.8Ω і рідину Chaser Pink — полуниця з кулером, якраз під мій смак. Доставили в Київ за 1 день, ще й дали знижку на наступне замовлення. Якщо хочеш компактний под без компромісів — XROS 4 Mini в Guru Vape точно те, що треба. Не економ-варіант, а повноцінна система в маленькому корпусі.
|
|
| |