Під вакуумними кришками м'ясо зберігається 10 діб Каталог статей - Офіційний сайт газети «Свобода Слова» місто Гадяч, Полтавщина. Гадяч - 2010
Свобода Слова

Каталог статей
Форма входу

Категорії розділу
Основні статті
Чутки міста та району
Листи до редакції
Кримінал
Народжуваність
Пейджепінг

Міні-чат
 
200


Праздники сегодня

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вітаю Вас, Відвідувач · RSS 10.12.2016, 03.07.53

Головна » Статті » Основні статті

Під вакуумними кришками м'ясо зберігається 10 діб

Ірина Войтюк вже три роки користується вакуумними кришками.   Проводить ними усю консервацію, а також зберігає  крупи,борошно, сушені овочі і фрукти.

 - Почула про них на  ярмарку в Сорочинцах. Там  молоді хлопці   рекламували. То я піддалась на їх рекламу, взяла 10 кришок і насос. А потім так сподобались, що  стала купувати  через клуб органічного землеробства.  А потім друзі подарували, думали, що в мене немає. Так і зібралось їх більше півтори сотні.  Я закриваю тільки ними все. У мене город біля хати. А моя подруга в Полтаві з дачі ягоди везе в банках з откачанним повітрям. Так привозе їх додому наче тільки з грядки, сухі, ціленькі. А до того одна кваша була, поки довезе в машині по колдобинам. 

Вакуумні кришки дозволяють не тільки зберігати  продукти тривалий час, але й при цьому не втрачати  всі вітаміни і харчові властивості  вмісту банки.  В  них залишається  незмінним  смак і запах продукту. Вакуумне зберігання харчів стало  можливим завдяки системі «ВАКС». Набор для вакуумування складається з спеціальних кришок і невеличкого насосу. Простерилізуйте банку і кришку, а потім  кришку потрібно надіти на банку і зробити кілька рухів насосом.  Треба тільки не доливати банку на 3-4 сантиметри до горловини, бо при відкачуванні повітря вміст підніметься вгору.  Через 5-10 рухів насосу банка буде надійно закрита.  Після того, як взяли частинну вмісту банки, її можна знову закрити  тією ж самою  вакуумною кришкою, якою можна користуватися до 200 разів протягом 5 років.  Набір таких кришок може  успішно конкурувати з металевими, які ми використовуємо тільки 1 раз. 

Консервувати можна все: варення, компоти, соки, лечо, огірки, помідори. Гарно в таких банках зберігаються  запаси борошна,  крупів, сухих овочів і фруктів, адже  у вакуумі не заводяться різні комахи.

Макаронні вироби зберігаються рік, зелень, ковбаса, соки до 20 днів, сире м’ясо, молоко,  салати, сир, перші і другі страви – 10 днів, твердий сир – до місяця. Придбати вакуумні кришки можна в клубах органічного землеробства, або за телефоном т. 0953093456 (м. Гадяч)

Категорія: Основні статті | Додав: AdminoV (15.05.2011)
Переглядів: 1601
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Экспресс аудит  2010-2016 рік.