Чим нас годує « Гадячсир» Каталог статей - Офіційний сайт газети «Свобода Слова» місто Гадяч, Полтавщина. Гадяч - 2010
Свобода Слова

Каталог статей
Форма входу

Категорії розділу
Основні статті
Чутки міста та району
Листи до редакції
Кримінал
Народжуваність
Пейджепінг

Міні-чат
 
200


Праздники сегодня

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вітаю Вас, Відвідувач · RSS 10.12.2016, 03.04.03

Головна » Статті » Основні статті

Чим нас годує « Гадячсир»
Категорія: Основні статті | Додав: AdminoV (20.03.2011)
Переглядів: 1535 | Коментарі: 3
Всього коментарів: 3
1  
Бензойна кислота - природна сполука, яка є консервантом, особливо проти пліснявих грибів. У високих концентраціях вона міститься в журавлині і не зустрічається у інших їстівних ягодах і продуктах. Зважаючи на її антимікробну дію, вона широко використовується як харчовий консервант. У цьому випадку на етикетці продукту зазначається наявність бензойної кислоти, бензоату (сіль бензойної кислоти), або E210-213. Бензоат натрію (Е211), бензойна кислота (Е210) - консервант харчових продуктів. Випускається у вигляді порошку, пластівців і гранул. Бензоат натрію - це сіль бензойної кислоти, (міститься в клюкві та брусниці). Як бензойна кислота, так і її солі мають менш шкідливий вплив на організм людини в порівнянні з іншими консервантами (за виключенням сорбінової кислоти і сорбатів). Але бензойна кислота і бензоати можуть впливати на смак консервованого продукту. Бензоат натрію дозволений в більшості країн для консервування багатьох харчових продуктів. Його дія направлена головним чином проти дріжджів і пліснявих грибів, бактерії пригнічує тільки частково. Цей консервант уже декілька десятків років використовується у виробництві маргаринів, майонезів (як правило, в поєднання з сорбатом калію). Бензоат натрію - хороший консервант для кислої фруктової продукції, чистих фруктових соків, які підлягають подальшій переробці. В безалкогольних напоях бензоат натрію використовується в якості фактора захисту проти дріжджів.

а зараз найголовніше! а чим корме нас природа якщо в деяких ягодах також є ця сполука?? чому цей факт замовчано?
виходячи з цієї статті склалося враження що вам ,шановна Світлана, далеко до того щоб бути журналісткою!!!!!!!


2  
Шановний пане з народу! Шкодую , що з запізненням натрапила на сайт газети " Свобода слова" і тому лише тепер реагую на
ваш( також з малої літери) коментар. Складається враження, що ви предвзято, суто з технологічної сторони коментуєте статтю,
ви не звернули уваги в своєму коментарі на головне - в згущеному молоці Гадячсиру взагалі ВІДСУТНІ молочні жири та продукти. Так детально описуючи використання бензойної кислоти в виготовленні харчових продуктів( напевно ви фахівець у цій галузі), ви чомусь скромно оминули описати харчові якості титанових білил і їх використання в виготовленні харчових продуктів.
Отож, смачного вам у вживанні Гадяцького згущеного молока.
Р.S. А відносно вашого враження у останньому абзаці коментаря, єсть хороше російське прислів'я : " каждый по своему с ума
сходит" !!!!!!! 08.05.2011 року Світлана Гейко

3  
Шановна Світлано, а чи готовий народ, з його нинішніми статками, купувати продукти за цінами, які б гарантували закупівлю у цього ж народу, наприклад молока не по 2грн/л а по 6грн/л?
Це державна політика - загнати в труну свій народ... Це державна політика - обкласти митом з усіх боків (викручуйся як хочеш, але Мені частку віддай, навіть хоч обкради або вбий когось). А Ваші інженери - хіба не Народ, хіба не Ви їх народжували та виховували, хіба не з Вашої пасивної згоди вони є тими хто вони є?
Думаю, шановна Світлано, або Вас скривдили (означені інженери) - і не факт, що без Вашої провини - або це була замовлена стаття. Якщо враховувати, що всі ЗМІ та їх журналісти та репотери, працюють за грощі, а не за ідею, то через деякий час з під Вашого пензля може народитися ОДА обговорюваним підприємствам. smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Экспресс аудит  2010-2016 рік.